Hvordan bliver du hjulpet?

Velkommen til min praksis, hvor jeg tilbyder psykoterapi, coaching og parterapi.

Afdækning og Udforskning: Jeg inviterer dig til at dele din situation og dine forventninger til vores samtaler. Jeg opmuntrer til åbenhed og støtter dig i at finde de rette ord, selv når det føles udfordrende. Jeg tror på, at selve processen med at dele dine tanker og følelser er terapeutisk, samtidig med at vi sammen søger efter kernen i dine udfordringer. Gennem vores samtaler vil vi løbende evaluere din situation og dine mål, så vi kan tilpasse vores fokus efter behovene i øjeblikket.

 

Etiske Standarder: Jeg praktiserer i overensstemmelse med etiske regler, som inkluderer empati, professionel kompetence, fortrolighed, og respektfuld opførsel. Jeg giver dig min fulde opmærksomhed og skaber et trygt og fortroligt rum, hvor du kan udforske dine udfordringer og mål.

 

Metoder jeg benytter:

  • Kognitiv Adfærdsterapi: En effektiv tilgang til specifikke problemer som angst, depression og vrede. Vi samarbejder tæt for at identificere og udfordre negative tankemønstre og adfærd, og jeg tilpasser metoden efter dine behov.
  • Psykodynamisk Terapi: Velegnet til dybere og mere komplekse udfordringer. Vi udforsker sammenhængen mellem din fortid og dine nuværende problemer for at skabe forståelse og mulighed for forandring.
  • Eksistentiel Terapi: Hvis du ønsker at udforske livets dybere betydning og lære at omfavne dets kompleksitet. Vi arbejder med at styrke din personlige livsfilosofi og skabe større livsglæde og accept.
  • Parterapi: Fokuseret på at forbedre kommunikationen og forståelsen i dit parforhold. Vi anvender forskellige kommunikationsmodeller og terapeutiske teknikker for at løse udfordringer på en respektfuld og konstruktiv måde.

 

Tøv ikke med at tage kontakt. Jeg er her for at hjælpe dig. Du kan sende en e-mail på thomas.markersen@gmail.com eller ringe til mig på +45 28700900, hvis du har spørgsmål, eller har brug for yderligere information før du booker en session.

Book en tid på dette link: https://calendly.com/thomas-markersen/55-min-coaching-terapi

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.