Priser og tider

Pris pr samtale á 55 min. 1200,-  klippekort med 5 sessioner for 5500,-

Coaching 1800,- ex moms pr time. Klippekort, 5 sessioner 7500,- ex moms

Parterapi 1800,- pr 85 min, klippekort på 5 sessioner 8.000,-

Man er velkommen til at nøjes med en session. Derefter kan man overveje om man vil bruge klippekortsløsningen. Når man beslutter sig for min. 5 sessioner viser man både sine problemer og ønsker den respekt de (læs: du) fortjener. På den måde giver vi os et minimum af den tid der skal til, for at folde din situation ud, og tage os af de forviklinger der som regel opstår, når man gør nye ting i tilværelsen. Et gennemsnitligt forløb foregår over 5-15 sessioner spredt over 3 måneder til 2 år. Flere af mine klienter går hos mig en gang om måneden i flere år, nogle vender tilbage et par gange om året i lange perioder, andre kommer igen efter en pause 10 år. Hvis jeg har hjulpet dig godt, vil du vide ret præcist hvornår du har behov for en session, og hvornår du ikke har brug for det, men i starten er du ikke eksperten, derfor anbefaler jeg minimum 5 sessioner til at begynde med. 

Fradragsberettiget som coaching og tilskudsberettiget ifm. Sygesikring DK,op til 300,- pr time. Som autoriseret psykolog kan du også bruge de fleste sundhedsforsikringer hos mig, hvor du kan få dækket op til 1100 pr time. Nogle fagforeninger dækker helt eller delvist for psykologhjælp ifm arbejdsrelaterede kriser. Kontakt din fagforening for at høre nærmere. I visse tilfælde kan kommunen give hel eller delvis dækning for udgifter til psykolog. (fx via Lov om Aktiv Socialpolitik (LAS) §82, Sygebehandling m.v. eller §63, særlig støtte under revalidering ). Henvend dig til din til din kommune og hør nærmere om du kan få støtte.

Betaling: MobilePay 202131 / faktura sendes pr mail.

Adresse: Vartov, Farvergade 27, D1. 1463 Kbh K (første sal). Bare ring på den store knap hvor der står “D1” – hvis du er helt lost, så ring til mig, så finder jeg dig.

Vartov-777x437

Kontakt: tlf. 28700900/ thomas@psykologerne-frederiksberg.dk, eller skynd dig at booke en tid.

%d bloggers like this: