Er du iværksætter/leder/chef/virksomhedsejer, og søger du sparring?

Er du leder, og søger du en coach?

 

Her kan du læse hvad mange ledere søger hjælp til hos en psykolog.
I det følgende et kort CV:
2004: cand. psych. med speciale i erhvervspsykologi.
2005 – 18: Praktiserende psykolog og medstifter afPsykologerne Frederiksberg & City Her har jeg arbejdet med ledere, chefer og ejere. Jeg har arbejdet med individuel coaching, faciliteret ledergrupper, undervist i ledelse, varetaget konflikthåndtering, samt givet sparring på karriere, strategi, forhandling med videre.
2018-2022: Selvstændig psykolog og konsulent med tilsvarende opgaver.

 

Kunder: LEGO, Hoffet, Naviair m.fl., samt institutioner og organisationer.  

 

Den overordnede metode er “positiv psykologisk coaching”. Vi tager afsæt i dine styrker, ressourcer og karakter, og du bliver du inviteret til at forholde dig aktivt og løsningsorienteret til de udfordringer du kommer med.

Anbefalinger:

 “Thomas er en meget alsidig psykolog, som kan løse en næsten hvilken som helst opgave. Jeg har derfor tit bedt Thomas om hjælp til opgaver, som jeg selv har været forhindret i at løse. Han er faktisk den psykolog, jeg oftest anbefaler til kunder, fordi han får så gode tilbagemeldinger.”
– Ebbe Lavendt Cand. Psych Aut. Phd. Stud.

“Thomas kommer med indsigtsfulde og relevante input. Hans kritiske sans og evne til at sætte tingene i perspektiv, er nogle af han stærke kompetencer.”
– Anders Toftkjær, Senior Executive Search Consultant

“I have had the privilege to have Thomas as coach and educator during my own education and certification as coach. He has a passion for his work and energize the room from start to finish.
He is not a typically “Power Point kind of guy” but use dialogue and impulsive around the theory and trainings by feeling the audience. Don’t expect just to lay back and be thought. Thomas is keen and very good at “overlearning” but still with explaining the reasoning and theory behind.
You will walk from a session with Thomas with more then just a refresher or new knowledge. You will actually have learned and practiced within the field. I give Thomas my very best recommendation both as coach and as an educator.”
Mads Stampe, Technical Projects Management, Siemens

“Jeg har haft fornøjelsen af at blive undervist af Thomas på uddannelsen Resultatorienteret Coaching ved Teknologisk Institut her I 2020
Med et glimt i øjet, kæmpe gejst for livet, utrolig viden, indsigt og nysgerrighed. Og med et Buddha smil på læben, har Thomas undervist os i modeller, teorier og i hvad det vil sige at være coach, samt at blive fortrolige med at være i rollen som coach. Thomas er fan af overindlæring. Hvilket resultere i at jeg som kursist, har lidt lettere ved at huske det lærte. Thomas underviste med en entusiasme der smittede af på hele holdet.”
Ann Catrine Skindhøj Dayish, Manager Vestas

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.