Coaching og rådgivning

Vil du have mere gennemslagskraft, motivation eller selvsikkerhed? 

Har du præstationsangst til møder og ved præsentationer?

Vil du være bedre til at håndtere svære relationer og situationer i arbejdslivet? 

Har du behov for at udvikle en mere coachende ledelsesstil?

Er du i tvivl om du er på rette hylde?

 

Vi tager afsæt i coachingpsykologi. Metoder, der under et, kan defineres som handlingsorienterede, løsningsfokuserede og styrkebaserede.

Som psykolog uddannet coach tilbyder jeg en platform, hvor du uden forstyrrelser og uden referat, kan slække på paraderne, og samle dig om det vigtige.

Vi begynder med det, man kan kalde en ”konceptualisering”, en kortlægning af din situation, der kan indebære psykologiske tests samt en analyse af din kommunikationsstil og en række afklarende spørgsmål om dine sociale strategier, leveregler og vaner. På den måde skaber vi et billede på hvad der skal arbejdes med og hvordan i forhold til dine mål.

Min baggrund med coaching: Har undervist i ”evidensbaseret coaching”, “systemisk coaching” og “Resultatorienteret coaching” på Teknologisk Institut.

Her kan du læse udvalgte cases fra ledercoaching.

Hvis du har nogle spørgsmål, eller behov for yderligere information, må du ikke tøve med at tage fat i mig: tlf. 28700900/ e-mail: Thomas.Markersen@gmail.com

 

2 svar til “Coaching og rådgivning”

  1. I just wanted to say how amazing your post is. It’s so apparent that I could tell you are an expert on this topic. If it’s all with you, I’d want to subscribe to your feed so I can be updated when you write more. Thank you so much, and keep up the wonderful work.

    • Hi there. Your nice reply reminds me of the fact that I should write some more blogs in English. Coming up!
      Kind regards Thomas

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.