Kærligheds kursus

En ferieform for dig, der trænger til at blive klogere på dig selv og kærlighedslivet.

Vi har valgt Cuba til dette kærlighedskursus, da kulturen oser af sensualitet. Det maskuline og feminine udfolder sig med humor, flirt og umiddelbarhed. Via undervisning, samtaler, praktiske øvelser og dans, lærer du om kærlighed med både krop og sind.

 

Resized_IMG_20181031_113027
Nærmeste strand fra Havana

Er du træt af at date uden resultat? Løber du væk fra kærligheden? Falder du for den forkerte? Har du (næsten) opgivet håbet om et forhold? Kan du ikke slippe en gammel forelskelse? Bliver du for ivrig når du møder den rette? Kan du se nogle mønstre, der bliver ved med at forfølge dig? Her er eventyrlig ferie, hvor du kan udvikle dig, og nyde bounty strandene og de autentiske omgivelser. Vi bor i midten af Old Havana på Hotel Plaza.

 

 

Du bliver inviteret til at forholde dig til dig selv og kærligheden: Hvilke kærlighedstemaer er vigtige for dig. Hvordan bliver du mere sensuel. Hvordan kommunikerer du kærligt og effektivt – også på de sociale medier. Hvilken rolle spiller tilknytning og personlighed for hvordan du fungerer og hvem du falder for? Hvordan spænder du ben for dig selv, og hvad kan du gøre ved det? Hvorfor får du “klaustrofobi” eller “flugt trang” når nogen kan lide dig, og hvad kan du gøre ved det? Hvordan bliver du mere væredygtig i kærlighed og dating. Hvordan lærer du at nyde livet med eller uden en partner?

 

Resized_IMG_20181031_173952
Hotellet ligger lige i hjertet af Old Havana

Redskaber: Vi benytter bl.a. Jungs Typologi, Myers-Briggs personlighedstest og elementer fra skematerapi.

Hensigt: At løsne fastlåste vaner og begrænsende overbevisninger omkring kærlighed og skabe nye tanke- og handlemuligheder. At reflektere sammen over livsnydelse med og uden en fast partner.

Metoder: Undervisning, samtale- og skriveøvelser, samt praktiske observationsøvelser på gader og stræder, samt i nattelivet. Undervisning i cubansk dans på to udvalgte aftener. Dansen kropsliggør vores samtaler om om de maskuline og feminine energier.

Resized_IMG_20181107_165347
Man behøver ikke at danse på stylter, men man må godt

Så Forbered dig på en uge med grin og indsigter. På denne ferie bliver du centreret psykisk og ladet op til kærlighedslivet.

Detaljer: 12.- 19. februar, 2020, 7 nætter på Hotel Plaza i hjertet af Old Havana

Dag 1: Transfer fra lufthavn til hotel. Alle mødes til velkomstdrink og fælles orientering 20.

Dag 2: 10-12 Cykeltur rundt i Old Havana. 16-19 Aftenundervisning. 19-20 Danseundervisning. 20-22 Fællesspisning (man lander bedre med psyken hvis man lander med kroppen først og lærer samtidigt byen at kende)

Dag 3: 8-10 Morgenundervisning. 10- 17 “frivillig” strandtur, en lækker Bounty strand, en time i lokalbus fra Havana. 18-20 Aftenundervisning. 19-20 Danseundervisning II

Dag 4: 8-10 Undervisning. 10-16 “frivillig” tur på hesteryg. 18-20 Aftenundervisning

Dag 5: Fridag

Dag 6: 8-10 Undervisning. 18-20 Undervisning. 20-22 Fællespisning

Resized_IMG_20181103_121156
Du har mulighed for at komme på hesteryg i den fantastiske natur lige uden for Havana

 

Om os:

Lene Høiby: Lene arbejder til dagligt med at inspirere og motivere til forandringer og bedre vaner, og har god erfaring med at afholde selvudviklings retreats i udlandet. Hun er ekspert i at udfordre et begrænset mindset og inspirerer til at udfordringer kan løses på nye og overraskende måder. Lene har en solid erfaring som pr-rådgiver for personprofiler indenfor erhverv, sport, og kultur, og har i det regi rejst verden rundt, samt arbejdet med navne som Metallica, Bjørk, Sting, Elton John, Rowan Atkinson m.fl.Lene er uddannet Performance Coach, Heltetræner, Mindpowerinstruktør og Erhvervscoach. Desuden certificeret i Jungs Typologi og MBTI samt Master i NLP.

Thomas Markersen: Psykolog, cand. psych. aut. Kendt som ekspert på single- og kærlighedsliv fra morgen TV, aftenshowet, Tv Lorry, Gift ved første blik, Date min værste side, temalørdag, sundhedsmagasinet, Plastik Dronningen mv. Han bidrager løbende til debatten om køn og kærlighed i bl.a. Weekend Avisen, Berlingske mv. Thomas har afholdt mange kærlighedskurser hvor tilmeldte lærte af finde kærligheden, samt filosofi- og psykologi arrangementer hvor livets temaer endevendes med kreative samtaleøvelser. Han arbejder også med personanalyser baseret på bl.a. skematerapi. Du er i gode hænder hos Thomas, som også har arbejdet som praktiserende psykolog og parterapeut i 15 år.

Pris: 13.800 ved dobbeltværelse, tillæg for enkeltværelse 1700,-. Dette inkluderer: Fly, indkvartering på Hotel Plaza, morgenmad, byrundtur på cykel, danseundervisning med cubansk instruktør og 15 timers undervisning med Lene og Thomas. Rejsearrangør er Cubaspecialisten C&C Travel.

Vil du med, har du spørgsmål, eller behov for yderligere info?  Kontakt Lene Høiby nu på: activeprlh@gmail.com / tlf.: 28129077 – vær opmærksomhed på, at der plejer at være rift om pladserne, og deltagerantallet er begrænset.

Resized_IMG_20181103_170047 (1)
Joy lærer at danse cubansk 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: