Mini CV om mit arbejde med ledere og ledelse

Af og til bliver jeg anbefalet – af nogen der kender mig, som foredragsholder, eller til et konsulentjob, der har med ledelse at gøre. Kunden, der bærer risikoen, har imidlertid ikke en jordisk chance for at vide hvad jeg er for én. Jeg arbejder nemlig fortroligt. Derfor prøvede jeg at erindre nogle af de forskellige ledelsesrelaterede jobs, jeg har udført. Den slags jobs, som jeg kan fortælle om, uden af at gøre vold på min tavshedspligt. Værsgo. 

2004: Afsluttet cand. psych. uddannelse med Speciale i arbejdspladsmobning set i forhold til ledelse og arbejdsorganisering.

i 2004-2005: Konsulent i CPH Kastrup Lufthavns shopping center. Underviste i salgspsykologi, coaching, kommunikation og ledelse.

2005-2007: Freelance stressekspert og foredragsholder for WellatWork

2005 -. Som praktiserende psykolog og medstifter af Psykologerne Frederiksberg & City har jeg hjulpet så mange konsulenter, virksomhedsejere og topchefer, at jeg ikke kan tælle det. Det er svært at sige om disse forløb primært har fungeret som terapi, coaching eller rådgivning. Der er ikke én forklaring på, hvorfor jeg igennem årene, har haft “lederterapi” som et slags speciale. Blandt psykologer er jeg ofte blevet anbefalet som en, der kan hjælpe/matche top performere. Jeg har fx fået en angriber til at score mål igen i Superligaen, været betroet for en minister, været rådgiver og konsulent for nogle af landets absolut stærkeste konsulenter og rådgivere, og været konsulent for Hoffet. Hvis jeg skal analysere på, hvorfor jeg er blevet brugt af så mange “top performere” kommer jeg frem til, at det dels skyldes min personlighed, jf. personlige anbefalinger, og dels det, at jeg beskriver min psykologiske metode som “coachende”, ærlig, direkte og resultatorienteret, hvilket stemmer godt overens med travle menneskers behov. Desuden tror jeg, at det skyldes, at jeg giver dig, som leder, et fortroligt rum, samt en no-nonsense direkte udfordrende snak, hvor vi ikke spilder tid, hvor du oplever, at jeg lever op til dit niveau, uden af, at du som leder af den grund føler dig truet. Jeg har, har jeg erfaret, også sammenlignet med mine fagfæller, et meget stort udvalg af modeller at begribe situationer, adfærd, følelser og tanker med, samt lave planer og opfølgninger med. Det har jeg erfaret har været en stor gave til den type klient, der er vant til, og foretrækker konkrete, skarpe og brugbare (mentale) modeller at spejle sig i, og benytte til at løse problemer med.

2005 – Som konsulent har jeg  – afholdt en ledergruppe, der kørte over et halvt år, med temaet “det autentiske lederskab” (det var dengang jeg syntes at mindfulness var meget spændende, også for ledere). – Været rådgiver på, og tovholder på konferencer. – Lavet rundt regnet 20 foredrag om stress og alt det man kan gøre for at mindske stress. – Rådgivet og deltaget i konflikthåndtering på arbejdspladser. – Rådgivet ledere af universiteter og Teknisk Skole i at mindske drop out. – Planlagt og udført team building. – Udført og fulgt op på arbejdsmiljøundersøgelser med proces facilitation. – Deltaget som erhvervspsykologisk konsulent ved en fyringsrunde. – Afholdt coachingkurser med certificeringer for ledere, for fx Teknologisk Institut og i privat regi for SOS International, og rådgivet topcheferne i den forbindelse. – Har endevendt ideologi og kriser, og været ghost writer for en politiker. – Har rådgivet adskillige chefer om programmer og koncepter til medier. – Har afholdt 14 temaaftner om filosofi og bl.a. ledelse, såkaldt “fordybelsesrejser” hvor vi har spejlet os selv og vores livstemaer i bl.a. Nietzsches og Jack Londons tanker og andre udpluk fra den klassiske litteratur. Til disse arrangementer deltog flere ledere og selvstændige. – Har undervist flyvelederinstruktører i ledelse. – Været lead interviewer ved ansættelsen af nye flyveledere. – Derudover har jeg lavet alle mulige andre opgaver med ledere, iværksættere, konsulenter, andre psykologer og topledere.

Herunder en anbefaling fra en af Danmarks skarpeste erhvervspsykologer, og førende ekspert i positiv psykologi.

Thomas er en meget alsidig psykolog, som kan løse en næsten hvilken som helst opgave. Jeg har derfor tit bedt Thomas om hjælp til opgaver, som jeg selv har været forhindret i at løse. Han er faktisk den psykolog, jeg oftest anbefaler til kunder, fordi han får så gode tilbagemeldinger.

– Ebbe Lavendt Cand. Psych Aut. Phd. Stud.  

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: