Foredrag og Keynote Speaker

 Hermed liste med aktive foredrag

Den bæredygtige organisation

Der har i de seneste år været en stigende interesse for at skabe arbejdsmiljø og kultur uden krænkelser, mobning og sexchikane. Netop i år 2019 har dette område fået et særligt fokus fra Arbejdstilsynet. På dette foredrag får du et overblik over disse emner, du tages igennem cases, og får en opskrift på den socialt set bæredygtige organisation. Thomas har rådgivet nogle af Danmarks største virksomheder på netop dette område og deler gavmildt ud af sin erfaring og viden. Foredraget er, emnets natur i betragtning, alvorligt, men perspektiverne er gode, og forskning fra den positive psykologi fremhæves som redskaber til at etablere en bæredygtig organisation.    

 

Nye præmisser for ledelse og samarbejde

87 % af arbejdstagere i den vestlige verden savner oplevelse af mening. Ledelsen i de danske virksomheder skal altså vågne op til en ny virkelighed.

Er der brug for et nyt paradigmeskift, og hvodan vil det se ud?

Kønsforskelle i kærlighed, arbejds- og studieliv.

Forskning og erfaringer fra erhvervspsykologi og klinisk praksis. Fra psykometri til mytologiske perspektiver. Foredraget kan tilpasses.Vi sætter latter, tanker og snak i gang både under og efter foredraget. Efter aftale kan der laves samtaleøvelser undervejs.

 

Personlig udvikling 

På dette foredrag tages du igennem underholdende og genkendelige cases der viser hvordan man bedst kan forstå og arbejde med sig selv. Du bliver taget med igennem en tour de force af viden om personlig udvikling, og du vil blive opfordret til at overveje hvordan din egen udvikling går.

Personlig udvikling – gamification, at vinde over sig selv

 

 

Afgørende ny viden om stress i arbejdslivet

Efter et årti hvor man primært har fokuseret på arbejdsmiljø, ledelse og organisering som årsager og potentielle løsninger på stress epidemien, er det blevet tid til at kaste lys på hvad den enkelte person kan gøre for at mindske stress og bedre trivsel.  Hør om sociale strategier, “mindset” og “positiv stress”. Der er grænser for hvor meget den enkelte kan påvirke strukturerne på sin arbejdsplads, men der er næsten ingen grænser for hvor meget man kan arbejde med sig selv, for at værne om ens gode humør og helbred nærmest uanset omstændighederne.

 

 

Nye perspektiver på psykiske problemer

Psykoterapien og psykiatrien har længe været under forvandling, fra en forandrings- til en “accept” dagsorden. Hør om hvordan vi er ved at ændre måden vi forstår psykiske problemer på. På foredraget introduceres du til nye måder at forstå og behandle angst, stress og depression. Foredraget er videnstungt og giver samtidigt brugbar viden til alle der arbejder inden for feltet pædagogik, psykiatri og psykologi.

Hvis du vil have et indblik i hvordan jeg formidler, vil jeg anfale dig at klikke ind på nogle af artiklerne herunder.

Kronik i Weekend Avisen om maskulinitet

Debatindlæg i Weekend Avisen om problemet ved transaktivismen

Artikel i Jyllandsposten om drenge der “underperformer”

Artikel på DR.dk om ærlighed og uærlighed mellem mænd og kvinder

Artikel på DR.dk om forelskelse ifm min deltagelse i Sundhedsmagasinet

Artikel på DR.dk om singleliv vs. parforhold.

Long read i Berlingske om kærlighed og parforhold

Power poses” – gode råd til et sundt kropssprog i Ude og Hjemme

Artikel på DR.dk om vejvrede

Thomas som trækplaster ved Mungo Parks Teater om mænd og biler

Referencer

Thomas har afholdt foredrag om kognitiv terapi, brugen af natur i terapi, evidensbaseret coaching, kommunikationsteknikker, stress og hjernen, motion og psyke, mænd og kvinder og kærlighed, dating og følelser og emotioner i undervisningssituationen. Jeg har flere gange fungeret som keynote speaker og ordstyrer, bl.a. da den kendte hjerneforsker Daniel Siegel optrådte på den Sorte Diamant:

“…jeg kan varmt anbefale Thomas til en hver virksomhed, der har behov for en tovholder, eller konferencier. Han fik skabt tryghed og et godt humør hos deltagerne med sit varme og intelligente perspektiv på hjerne og psyke” – Jeanette Oxlund, cand mag.. 

“Thomas Markersen deltog som keynote speaker på vores afslutningskonference for et Nordplus projekt. Her gav Thomas en illustrativ, levende og øvelsesbaseret indføring i centrale og komplekse teorier, der skabte et godt fundament til at få aktiveret den nye viden i egen praksis.” – Tue Sanderhauge, Direktør 

Lidt historik:

Jeg Startede som foredragsholder på biblioteker rundt om i landet hvor jeg har mødt tusindvis af nysgerrige lokale, der gerne ville ved mere om fx kognitiv terapi, mindfulness, healende haver og fx sammenhængene mellem psyke og motion. Jeg har desuden afholdt foredrag på bl.a. IT universitet, Landbohøjskolen, Medicinstudiet i Århus, Folkesundhed København og i en række private virksomheder. I de sidste 5 år har jeg primært undervist i, og afholdt foredrag om stress, robusthed, styrke- og ressourcebaserede tilgange til organisationer og grupper, og positiv psykologi og etik. Jeg har også været konferencier og tovholder på store konferencer om bl.a. mindfulness og arbejdspladsmobning fordi jeg er relativt god til at gøre det komplekse og komplicerede forståeligt.

Jeg leverer godt researchede og fængende foredrag.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: