Sex uvaner i parforholdet

Sex uvaner i parforholdet

 

Uvane: ”at gøre mod den anden, som man ønskes at der gøres mod en selv.”

Uvane: at undgå nærvær efter sex

Uvane: at lytte til behov og lade være med at prøve at opfylde dem

Uvane: at tro at hun er tilfreds bare fordi hun siger det.

Uvane: at være uden fantasi og magtspil

Uvaner: At tro, at det handler om at have lyst…

 

Uvane: ”at gøre mod den anden, som man ønskes at der gøres mod en selv.”

”Hov?! Jeg troede, at det var en god regel… ?!” tjoh… nogle gange, men selvom du måske kan lide, at der blevet revet hårdt i dig, betyder det ikke, at andre også kan lide det!

En bedre regel lyder: ”Man skal prøve at finde ud af, hvad andre gerne vil have gjort med sig…”

I sexlivet sker der ofte det, at vi rører ved hinanden på samme måde, som vi (tror)at vi bedst kan lide at blive rørt ved selv. Og det som udgangspunkt en stor fejl, for vi er alle forskellige.

Hvad gør man så? Kroppe og sjæle er som avancerede systemer, der hele tidens giver feedback… Lad være med at tro, at du ved hvad den anden vil have, gå til alt seksuelt og sensuelt i tilværelsen med nysgerrighed og sult og forsvind i naturen på dens præmisser.

 

Uvane: at undgå nærvær efter sex

Behøver jeg vidst ikke at skrive så meget om. De fleste knaldede væsner har vel et naturligt behov for at vide, at de mere end blot knaldede væsner. Nogle kvinder, klog af skade forlanger at manden bliver liggende i min tyve minutter og hygger efter sex … Fair nok, tænker jeg. Lyder lidt mærkeligt, men fair nok (når kvinder har fået org. er de nok lidt mindre krævende hvad angår dette behov)…

 

Uvane: at lytte til behov og lade være med at opfylde dem

Når partneren har haft mod på at fortælle om behov, ønsker og fantasier er det et stort nederlag for vedkommende hvis partneren reagerer med passivitet på en sådan dialog.

Hvis du ikke kan efterleve bare lidt af din partners behov kan din kærlighed til ham, eller hende nok ikke være så stor. Måske er du bare doven, og er kommet til at tage din kæreste for givet. Pas på at din kæreste ikke stikker af, siger jeg bare.

 

Uvane: at tro at hun er tilfreds bare fordi hun siger det.

Der er kun én måde at vide, om hun er tilfreds på…. Og det behøver jeg jo ikke at pinde ud.. Hele hendes krop skal rumstere som en dampmaskine, der er ved at gå i stykker. Klog mand tager sin tid med det intime, for han ved, at motoren kan tage land tid om at starte ordenligt op…

 

Uvane: at være uden fantasi og magtspil

Alt seksuelt samvær har med magt at gøre… WHAT!? .. ja, jeg studsede også over det, da jeg hørte om det første gang på sexologi på universitet… læg al feminisme fra dig.. Den socialkonstruktionisme du måske har øvet dig på skal du glemme, om du så skal drikke dig fuld for at komme væk fra sådanne antiseksuelle tankesystemer.

Der er kun én regel: Slip dit ego og din krops lyst løs for fuld skrald.. .for midt i underholdningen bliver det klart, at det sjoveste man kan gøre, er, at nyde det hele sammen…

Med andre ord: Dominer den anden og lad den anden dominere dig i en fint afstemt dynamik…

lad dig bruge… både af din egen, og den andens lyst..

 

Uvaner: At tro, at det handler om at have lyst…

I et strengt taget biologisk perspektiv har kvinder kun initierende seksualitet 4 dage om måneden, resten af tiden er hun måske modtagelig for sex, men skal kickstartes. Med andre ord, skal vi mænd være klar over, at ansvaret for ansvaret ligger lidt hos os størstedelen af tiden.

Det vigtigste vi kan gøre, er, at at prøve at være søde og cool, for forspil, som man siger, starter ved det første farvelkys om morgenen.

Hvis I keder jer til dagligt, sandet til af stress og gøremål og uløste konflikter, har I måske hverken lyst, eller overskud til sex. Derfor skal man ikke vente på at humøret til sex dukker op, man skal snarere tilrettelægge livet på en måde, der gør, at lysten kan spire.

Altid gå i bad om aftenen og gå nøgne i seng sammen, samtidigt, ikke for sent. …. Så kommer det hele af sig selv. Især hvis det er kombineret med min. en 2 timers gåtur sammen om ugen i naturen hvor eventuelle utilfredsheder kan luftes og justeres af samvær og vind og vejr….

 

 

Published by thomasmarkersen

Praktiserende psykolog og konsulent i erhvervslivet

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: