Foredrag og samtaler

Foredragsholder gennem 10 år. Jeg startede på biblioteker rundt om i landet hvor jeg har mødt tusindvis af nysgerrige lokale, der gerne ville ved mere om fx kognitiv terapi, mindfulness, healende haver og fx sammenhængene mellem psyke og motion.

Jeg har desuden afholdt foredrag på bl.a. IT universitet, Landbohøjskolen, Medicinstudiet i Århus, Folkesundhed København og i en række private virksomheder. I de sidste 5 år har jeg primært undervist i, og afholdt foredrag om stress, robusthed, styrke- og ressourcebaserede tilgange til organisationer og grupper, og positiv psykologi og etik. Jeg har også været konferencier og tovholder på store konferencer om bl.a. mindfulness og arbejdspladsmobning fordi jeg er relativt god til at gøre det komplekse og komplicerede forståeligt.

Jeg sikrer mig altid tre ting:

At foredraget har relevans og aktualitet for publikum

At jeg kan bidrage med tankevækkende, nye og sjove perspektiver

At jeg får skabt smil, god energi og ny praktisk viden

Foredrag:  fra 25.000,- ex moms

Konferencier/tovholder: Efter aftale.

Konsulent og terapeut

Uddannet cand. psych. fra Københavns Universitet, Autoriseret af Social Ministeriet.

Har gennem 10 år arbejdet i psykologerne-frederiksberg.dk med kognitiv terapi og coaching.

Tilbyder supervision og konsulentydelser ifm. processer på arbejdspladser.

psykoterapi 1000,- pr time.

Coaching 1500,- ex moms pr time

Parterapi: 2000,- pr halvanden time.

Privatpraktiserende psykolog og iværksætter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s